top of page
ייעוץ למסעדות

אור ברנע

השף אור ברנע, בן 30, מושבניק מהמועצה אזורית באר טוביה, נכד לסבא חקלאי ודור שני לשפים סלל את דרכו בעולם הקולינרי החל מילדות. אהבת האדמה, חומרי הגלם המקומיים והשורשיות הם חלק בלתי נפרד מהעשייה של אור. כבנו של השף הוותיק שחר ברנע, אור גדל על ברכי אהבת הקולינריה וחיבור שורשי וערכי לקולינריה המקומית. החל מגיל צעיר אור עבד עם אביו במגוון מסעדות ובעשרות פרויקטים בהם ספג את הרוח, הערכים והתרבות הקולינרית. 

ידו הקולינרית של אור מאופיינת בבישול משוחרר, יצרתי וחדשני המתמקד בטכניקות בישול מסורתיות וחדשניות כאחד, תוך מתן כבוד לשימוש בחומרי הגלם ולחקלאות המקומית. אור מתמחה בסגנון איטלקי, לבנטיני וים תיכוני עם אהבה גדולה לבצקים, פסטות, אש ועשן.

אור למד בבית הספר הגבוה לקולינריה "דנון", למד מנהל עסקים ושיווק ועבר מספר רב של השתלמויות מקצועיות המתמקדות במטבחים שונים ברחבי העולם. אור סלל את דרכו במגוון רחב של תפקידים במטבח המקצועי במסעדות מובילות כמו מסעדת "Pomo" ומסעדת השף "מלגו ומלבר".

אור ניהל עשרות פרויקטים של ליווי מסעדות משלב הקמתם, יצירת קונספטים חדשניים וייעץ לרשתות, מסעדות ובתי קפה פרטיים. בנוסף, אור מבשל ארוחות שף פרטיות בהתאמה אישית לאירועים אקסקלוסיביים.

 
ייעוץ למסעדות | אור ברנע
ייעוץ למסעדות | רועי לוי לוטן
ייעוץ למסעדות

רועי לוי לוטן

השף רועי לוי לוטן בן 45, גדל במשפחה שבבעלותה חנויות דגים, וגילה תשוקה למגע עם חומרי גלם איכותיים ובישול ים תיכוני כבר מצעירותו.

הבישול של רועי מאופיין ביד ים תיכונית מובהקת, הבנה עמוקה של תוצרת מקומית וטריות. רועי מבשל גם מתוך מתוך הבנה של הקשר בין תזונה ובריאות, ומתאים את הבישול שלו לצרכי היום יום.

רועי למד במסלול הבינלאומי של ה- Institut Paul Bocuse (ליון, צרפת) במסלול שכלל סטאז׳ים במסעדות מובילות מטעם ה-Westminster Culinary School. במהלך הקריירה רועי התקדם ופיתח יכולות קולינריות נוספות עם כיתת אמן לקונדיטוריה מבית ספר ׳אסטלה׳ והסמכות של בטיחות מזון במטבחים מטעם משרד הבריאות.   

השף רועי החזיק מגוון תפקידי שף בכירים מזה 17 שנים במסעדות, רשתות וקיטרינג כגון "גוצ'ה", "רפאל", "חוות אלנבי" ועוד. 

בתפקידו האחרון היה שף רשת "לנדוור" כ-8 שנים, בהן היה חבר הנהלה בכיר וציר מרכזי בצמיחה של הרשת מ-10 סניפים ועד לשיא של מעל 80 סניפים בארץ, טורונטו ובוסטון. 

רועי עסק בפיתוח חוויה קולינרית על פי מגוון צרכים משתנים תוך יצירת אינטגרציה עם שפים ויועצים מתמחים, בנה מערכת תפעול ליצירת חווית סועד קונסיסטנטית, ניהל מערך שפים תפעוליים ועבד מול יצרנים ומפעלים בפיתוח מוצרים ורכיבים שהביאו לאופטימיזציה של תהליכים תפעוליים.
Concrete
bottom of page