top of page



Nonni קנדה , טורנטו
פיתוח קונספט קולינרי יצירת תפריט הקמה וליווי


NONNI
הוא בית קפה חדש בלב טורונטו, שנועד להביא חוויית קפה עכשווית עם ניחוח ים־תיכוני, מותאם לטעם הצפון־אמריקאי. עבורנו זהו פרויקט החו"ל הראשון של החברה, אבן דרך משמעותית שמדגישה את היכולת שלנו להוביל פרויקטים קולינריים גם בזירה הבינלאומית.
במסגרת הייעוץ הקולינרי, ליווינו את הקמת המטבח, בניית התפריט ופיתוח קונספט ייחודי שמאזן בין קולינריה ים־תיכונית עשירה לבין טעמים ונראות שמדברים לקהל המקומי.
התפריט של NONNI מתמקד בחומרי גלם טריים ואיכותיים, ומציע חוויה מגוונת: מארוחות בוקר צבעוניות ומזינות, דרך סנדוויצ'ים עשירים ופסטות בעבודת יד, ועד למנות דגים וקינוחים ייחודיים. כל מנה נבנתה כך שתשקף שילוב של אותנטיות וחדשנות, תוך מתן דגש על חוויית טעם והרמוניה בין מרכיבים.
במהלך הפרויקט פיתחנו מתכונים מקוריים, ביצענו התאמות קולינריות לחיך הצפון־אמריקאי, ועבדנו בצמוד עם ספקים מקומיים בטורונטו כדי לשלב חומרי גלם ים־תיכוניים באופן זמין ואיכותי. לצד זאת, תכננו את המטבח כך שיאפשר עבודה יעילה גם תחת עומסים, וליווינו את הצוות המקומי בהכשרות ובהטמעת תהליכי עבודה.
NONNI הוא דוגמה לפרויקט בינלאומי המשלב חזון קולינרי, התאמות תרבותיות ותפעול מדויק – ואנו גאים להיות חלק מהקמה של מקום שמביא איתו טעמים ים־תיכוניים לשדרה המרכזית של טורונטו.



bottom of page






