top of page
ייעוץ קולינרי למסעדות

שרותי ייעוץ קולינרי

יועצי קולינריה הם מומחים באמנויות הקולינריה, בגסטרונומיה, בבטיחות המזון ובאיכות המזון. אנו מספקים הדרכה לעסקים ולמקצוענים בתעשיית המזון ומסייעים להם להגשים את מטרותיהם דרך פיתוח אסטרטגי. אנחנו משתמשים בידע ובמומחיות שלנו בתחום המסעדנות והקולינריה.

שירותינו כוללים כמה תחומים, החל מפיתוח קונספט, ביצוע בדיקת מודל עסקי, פיתוח תפריטים ומתכונים, ארגון מטבח והכשרת צוות במטבח. כיועצי קולינריה אנו מתמקדים בהטמעת פתרונות לאלמנטים מורכבים כמו עיצוב תחנות עבודה, ניתוח פיננסי אסטרטגי, ואורך חיי העסק.

אחריותנו העיקרית כיועצים קולינריים היא לזהות את אתגרי התפעול ולספק את כל הפתרונות עד ללהקמת עסק יעיל ומצליח.

התחדשות

אנחנו מאמינים שכל עסק בענף האירוח זקוק להתחדשות על מנת להצליח לאורך זמן. בעסקים קיימים נלמד את המצב הקיים, מצב התשתיות ויכולות התפעול. לאחר היכרות מעמיקה עם העסק שלכם, נכניס תוכן קולינרי חדש וייחודי שירענן, יעזור להביא לקוחות חדשים, להגדיל ערך לקוח ולממש את המטרות שלכם.
A-LA-CART ייעוץ קולינרי

קונספט

בין אם אתה חולם על עסק של מזון מהיר, בית קפה או מסעדה אנחנו מאמינים שקונספט באמת מנצח כאשר כל האלמנטים מתחברים לכדי חוויה שלמה: העיצוב, האוירה, כלי השולחן השירות והקולינריה כמובן. לכן אנחנו מלווים אותך בכל שלבי גיבוש וזיקוק הקונספט הקולינרי דרך בחירת חומרי הגלם, יצירת התפריט ועד לכדי העמדת עצי המוצר.
פיתוח קונספט למסעדות

ליווי הקמה

לקראת הקמת עסק חדש יש המון דברים לסגור. בעקבות קונספט קולינרי מדויק, נדע ללוות אתכם בעיצוב המטבח בהתאם לעבודה על המנות בתפריט, בחירת הציוד, בחירת כלי ההגשה הנכונים ועוד. נעשה זאת תוך יצירת רשימת הספקים הרלוונטיים ועזרה בבחירה מתוך המגוון בהתאם לתקציב.
לווי והקמה מסעדות

הרצה

הכל כבר לכאורה כבר מוכן, אבל עכשיו נכנסתם לעבודה על העסק החדש והשבועות הראשונים הם זמן קריטי. אנו נלווה אתכם בהדרכות לצוות החדש והמתגבש על כל המנות התפריט, נשתתף בהרצה ונדאג לתיקונים שצריך בכדי לדייק את התפעול. 
הרצת מסעדות

פיתוח מוצרי מזון

תהליכים ליצירת השראה וקו קולינרי לשם פיתוח מוצרים ליצרני מזון מסחריים. במסגרת ליווי התהליכים ניישם תוצרים סופיים, נגזור מנות בצורה מדויקת וננגיש את הרכיבים בצורה המתאימה ליצרן.  אנחנו בעלי ניסיון רב בפיתוח מוצר אצל יצרני מזון שונים ומגוונים והיכרות רבת שנים עם מגמות השוק, הבנה של החך הרחב וידע רב בהפיכת השראה קולינרית למוצר בייצור המוני.
פיתוח מוצרי מזון
התחדשות
קונספט
ליווי
הרצה
מוצרים
bottom of page